ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στραβοπάτημα στη Νέα Σμύρνη

Ο Ολυμπιακός στραβοπάτησε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς δεχτηκε γκολ λίγο πριν το φινάλε και το 1-1 στέρησε από τους Πειραιώτες το τρίποντο.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλύτεροι του Πανιωνίου δημιουργώνταα διαρκώς ευκαιρίε, όμως το… πουλμαν στην άμυνα της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν έδινε την ευκαιρία στους Πειραιώτες να βρουν το γκολ. Από τις πιο σπουδαίες ευκαιρίες , το σουτ του Τσιμίκα που πέρασε δίπλα από το αριστερό παράθυράκι της εστίας του Πανιωνίου. Οι Πειραιώτες πλησίασαν το γκολ πολλές φορές με αποκορύφωμα το σουτ του Ποντένσε που πέρασε μόλις άουτ ενώ και από στημένα απείλησε, όμως δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες πηγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Λοβέρα παραχώρησε τη θέση του στον Βαλμπουενά ο οποίος μόλις λίγα λεπτά αργότερα έβαλε γκολ από το σημείο του πέναλτι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Γκασπάρ. Στο 66′ ο Ποντένσε παραλίγο να πετύχει γκολάρα αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ και φυσικά η μπάλα γνωρίζουμε ότι τιμωρεί και έτσι στο 88′ ο Εμμανουηλίδης σκόραρε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στις καθυστερήσεις και στην τελευταία φάση του αγώνα, οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν φάουλ εκτός περιοχής , ο Βαλμπουενά το εκτέλεσε όμως ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έσωσε την ομάδα του κρατώντας το χρυσό βαθμό για την ομάδα των Νεοσμυριωτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!