ΜΠΑΣΚΕΤ

Δικαίωση Ολυμπιακού από το CAS

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό από το CAS ανακοινώνοντας πως θα πρέπει να «ανοίξει» και πάλι η υπόθεση καθώς εμφανίζονται νέα στοιχεία!

Έτσι λοιπόν «ανοίγει» και πάλι η υπόθεση του αγώνα της 9ης Νοεμβρίου του 2018 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ καθώς το CAS εκδίκασε την έφεση που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός και αποφάσισε να «ανοίξει» ξανά η υπόθεση, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία!

Να υπενθυμίσουμε ότι αφορά την περίπτωση που θέμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει στους διαιτητές, (κάτι που είχε γραφτεί και στο φύλλο αγώνα) “πως ο Ολυμπιακός είχε τάξει 20.000 ευρώ στους διαιτητές” του ματς.


Το δε φύλλο αγώνα ανέφερε χαρακτηριστικά:


«Κατά τη διάρκεια του 2ου δεκαλέπτου, τουλάχιστον τρία άτομα που κάθονταν στην πρώτη σειρά της courtside απέναντι από τους πάγκους, είπαν πολλές φορές στους διαιτητές επακριβώς «άντε γαμη…, θα γαμ…με τις μάνες σας”.

Όταν τελείωσε το 2ο δεκάλεπτο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (κ. Γιαννακόπουλος) μας περίμενε και μας είπε: “Ξέρουμε τα πάντα. Πολλές φορές. Ξέρουμε πως ποντάρατε 20 χιλιάδες. Είκοσι χιλιάδες ο Πολωνός, είκοσι χιλιάδες ο Ιταλός. Πολλές φορές. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε στον Μπερτομέου και στον Στόουκς τα πάντα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!