ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και το Ευρωπαϊκό ταξίδι… συνεχίζεται!

O Ολυμπιακός αν και η μπάλα δεν του έκανε αμέσως το χατήρι, κατόρθωσε έστω και στο 88′ να πάρει την πρόκριση στους 32 του Europa League!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Σεμέδο , Μεριά, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Γκιγιερμε, Καμαρά, Μασουρας , Ποντένσε και στην κορυφή τον Ελ Αραμπί. Οι ερυθρόλευκοι του Πειραιά απείλησαν αλλά τα σουτ που επιχειρούσαν περνούσαν ψηλά άουτ. Παρόλα αυτά το γκολ άγγιξε στο 41′ ο Ερυθρός Αστέρας όταν ο Γκιλιέρμε έκανε πέναλτι αλλά ο έκανε πέναλτι αλλά ο Τομανέ που το εκτέλεσε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι ενώ οι ερυθρπλευκοι απείλησαν στην κόντρα δίχως αποτέλεσμα ολοκληρώνοντας έτσι το ημίχρονο ισόπαλο δίχως τέρματα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυνατά και απείλησε με τον Ποντένσε με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ, ενή το σουτ του Γκιλιέρμε έσωσε ο Μπόργιαν διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 59′ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στα δοκάρια με τον Ελ Αραμπί ύστερα από κεφαλιά. Σε εκείνο το σημείο ο Γκερέρο πέρασε στη θέση του Καμαρά παίζοντας πλέον με 2 φορ. Στην επόμενη φάση ο Ποντένσε έχασε άλλη μια τεράστια ευκαιρία για να χάσει άλλη μία επίσης κλασσική στο 70′. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας άρχισε όλο και να κλείνετε με τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να ξεκλειδώσει την άμυνα του. Στο 87′ όμως ο Γιάντερ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Ελ Αραμπί που το εκτέλεσε έκανε το 1-0 στέλνοντας τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση και ταυτόχρονα στο Europa League!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!