ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το… καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο!

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό μετά τις ισοπαλίες με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Οι Πειραιώτες έδειξαν τις διαθέσεις τους μόλις στο 6′ όταν και προηγήθηκαν με τον Ποντένσε ύστερα από μια συνεργασία που θύμισε PlayStation κρύβοντας τη μπάλα από τους Αγρινιώτες. Από εκεί και πέρα ο Ελ Αραμπι πήρε το όπλο του και μέσα σε ένα πεντάλεπτο τελείωσε το ματς από το ημίχρονο διαμορφώνοντας το 0-3.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός φάνηκε να κρατά δυνάμεις για το ματς της Τετάρτης με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε και ο Μπρούνο ο οποίος είχε μία συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League όπου είχε κάνει το πέναλτι στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ, με τον Σα όμως τότε να σώζει. Ήταν δραστήριος και βοήθησε στον επιθετικό τομέα ανεβάζοντας τη ψυχολογία του. Λίγες οι ευκαιρίες λοιπόν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να κερδίζει και να κοιτά πλέον το ματς με τον Ερυθρό με μόνκ σκοπό τη νίκη και την πρόκριση στο Europa League

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!