ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτή είναι η κορυφαία 11αδα της δεκαετίας όπως εσείς την επιλέξατε!

Μία δεκαετία γεμάτη όμορφες στιγμές έφυγε και το redpen.gr σας θύμισε μέσω ψηφοφορίας, ποδοσφαιριστές και προπονητές που πρωταγωνίστησαν αυτά τα 10 χρόνια.

Οι αναγνώστες του redpen.gr μπήκαν και ψήφισαν και κατέληξαν στους παρακάτω έντεκα ως τους κορυφαίους.

Συγκεκριμένα κορυφαίος τερματοφύλακας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Ρομπέρτο ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης ο οποίος έπιασε ποσοστό 56%.

Κορυφαίο κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μέλμπεργκ και Μανωλάς με τον Σουηδό να είναι πρώτος σε προτιμήσεις με ποσοστό 48%, και τον Κώστα Μανωλά να ακολουθεί με 29%. Τρίτος και.. εκτός ενδεκάδας έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με ποσοστό 12% ανάμεσα στις 12+1 επιλογές.

Αγαπημένο δεξί μπακ αναδείχθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης με το 49% όσων ψήφισαν να τον επιλέγει, ενώ αριστερό μπακ ο Κώστας Τσιμίκας με ποσοστό 44%.

Στο χώρο του κέντρου τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα καθώς οι επιλογές ήταν συνολικά 39 και οι ψήφοι μόλις 4. Βάση ψήφων λοιπόν, ο κόσμος επέλεξε 4 επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές! Πρώτος ήταν ο Γκαλέτι με ποσοστό 17%, ακολούθησε ο Φορτούνης με 15%, ο Τσόρι με 14% και την τετράδα του κέντρου έκλεισε ο Ιμπαγάσα με 11%, με τον Μιλιβόγιεβιτς να μένει εκτός για 50 περίπου ψήφους.

Στο χώρο της επίθεσης έγινε … μάχη για την πρώτη θέση καθώς μία μπροστά ήταν ο Μιραλάς, μία ο Μήτρογλου. Τελικά την άτυπη πρώτη θέση πήρε ο Κώστας Μήτρογλου με τον Κέβιν να μένει δεύτερος (αλλά να μπαίνει στην ενδεκάδα λόγω… 4-4-2 που επιλέξαμε) . Η διαφορά τους μόλις 25 ψήφοι. Για την ιστορία τρίτος ο Τζιμπούρ με μεγάλη διαφορά από τους δύο πρώτους (σχεδόν 600 ψήφους λιγότερες).

Τέλος κορυφαίος κόουτς με τεράστια διαφορά και ποσοστό 73% ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο νυν τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Σημαντικό γεγονός είναι ότι στην ενδεκάδα τα 6/11 είναι Έλληνες παρά την προπαγάνδα κάποιων για τους Έλληνες του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια!

Έτσι λοιπόν η τελική ενδεκάδα είναι:

Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Μανωλάς, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Γκαλέτι, Φορτούνης, Τσόρι, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου και Μιραλάς, με προπονητή τον Βαλβέρδε!

Ευχαριστούμε θερμά όσους μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!