ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικηγόροι ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη”

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ δεν δίστασαν να μας… ενημερώσουν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη!

Συγκεκριμένα ειπώθηκε:

«Πρέπει σήμερα να καταρρίψουμε έναν μύθο. Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι απλά πρόεδρος. Η ΠΑΕ ανήκει στον Γιώργο Σαββίδη και στην Κυριακή Σαββίδη, που κάνουν κουμάντο και απλά συμβουλεύονται τον Ιβάν».


Στη συνέχεια τα μέλη της επιτροπής ρώτησαν τους εκπροσώπους της ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη μετοχή σύνθεση της ΠΑΕ, απαντώντας ότι η ΠΑΕ ανήκει στην Dimera, και πιο συγκεκριμένα, ότι το 91% της Dimera ανήκει στον Νίκο Σαββίδη και το 9% ανήκει στη σύζυγο του Ιβάν.


Όσον αφορά τον Καλπαζίδη απάντησαν ότι είναι τρίτος ξάδερφος του Ιβάν Σαββίδη και πως το γεγονός αυτό δεν του απαγορεύει να αγοράσει όποια ομάδα εποθυμεί. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ξάδερφος δούλευε ως… σερβιτόρος, πριν αγοράσει την Ξάνθη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΕΑ για την υπόθεση :

«α) Κλήση σε ακρόαση των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ”, για παραβίαση των άρθρων 69 παρ.παρ. 3, 6, 9, 12 ν.2725/1999 και 77Α παρ.παρ. 3, 5, 6 ν.2725/1999 και “ΠΑΟΚ” για παραβίαση του άρθρου 69 παρ.παρ. 9, 12 ν.2725/1999 (εξ αναβολής)

β) Κλήση σε ακρόαση της ΠΑΕ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.” για την υποστήριξη της καταγγελίας της σε βάρος των ΠΑΕ “Α.Ο. ΞΑΝΘΗ” και “ΠΑΟΚ”. (εξ αναβολής)

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΩΝ έως Πέμπτη 23.01.20 και ώρα 12:00.»


Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27/1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!