ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιώνιος νικητής!

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι αιωνίων επικρατώντας με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Ελ Αραμπί.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν περισσότερο στο χώρο του κέντρου, δίχως τη μεγάλη φάση. Αυτή καταγράφεται στο 23′ με τον Μασούρα όταν σε τετ-α-τετ νικάτε από τον Διούδη. 3 λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός απαντά με τον Σεμέδο και από εκεί και πέρα οι πράσινοι παίρνουν την κατοχή. Παρόλα αυτά η επόμενη μεγάλη φάση είναι με την κεφαλιά του Σεμέδο στο 42′ για να απαντήσει στην αμέσως επόμενη ο Ινσούα με τον Σα να σώζει εκπληκτικά και το ημίχρονο να βγαίνει δίχως τέρματα.

Στην επανάληψη ο Μαρτινς έβγαλε τον Γιώργο Μασούρα και πέρασε τον Μπενζιά θέλονταα να αλλάξει την εικόνα στο χαμένο κέντρο. Παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας δεν άλλαζε και έτσι πέρασε ο Λάζαρος στη θέση του Ποντένσε και στην πρώτη του επαφή άγγιξε το γκολ! Και όμως το γκολ επιτέλους ήρθε με τον Ελ Αραμπί με εντυπωσιακό σουτ ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Βαλμπουενά. Οι ερυθρόλευκοι άγγιξαν και το 2-0 με τον Ομάρ όμως ο Διούδης έσωσε την εστία του. Ο Ολυμιακός στις καθυστερήσεις ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Κούτρη να μπαίνει στη θέση του Βαλμπουενά με τον αγώνα να ολοκληρώνεται και τον θρύλο νικητή!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!