ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλλησε στο μηδέν!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ, καθώς ήρθς ισόπαλος δίχως τέρματα με την ΑΕΚ με το δοκάρι και τον Μπάρκα να του στερούν τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν, ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και την κατοχή (59%-41% υπερ του) όμως το γκολ δεν ήρθε. Οι Πειραιώτες είχαν την μεγαλύτερη φάση των πρώτων 45 λεπτών με τον Μπουχαλάκη στο 4′ όταν σε τετατετ αστόχησε με τον Μπάρκα να σώζει. Από την άλλη η ΑΕΚ απείλησε μόνο με μακρινά σουτ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως γκολ.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και με τον Λιβάγια δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς έσωσε εντυπωσιακά ο Σα. Οι Πειραιώτες απάντησαν όμως στις μεγάλες στιγμές με τον Γκιλιέρμε, όταν βρέθηκε μετά από στημένη φάση ολομόναχος με τον Μπάρκα αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα υπήρχε παιχνίδι κέντρου μς τους Λοβέρα και Σουντανί να μπαίνουν στις θέσεις των Μασούρα και Καμαρά. Το παιχνίδι χαρακτηρίστικε από σκληρά μαρκαρίσματα με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μείνει με 10 παίκτες τρία λεπτά πριν το φινάλε. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Φορτούνης στις καθυστερήσεις που πέρασε στη θέση του Βαλμπουενά δίχως όμως η ομάδα του Ολυμπιακού να καταφέρνει να κάνει κάτι και έτσι ο αγώνας να ολοκληρωθεί δίχως νικητή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!