ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληγώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο!

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σήμερα καθώς ηττήθηκε από την Άρσεναλ με 0-1.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά την αναμέτρηση καθώς μόλις στο τρία έχασε διπλή ευκαιρία, αρχικά με τον Βαλμπουενά που έσωσε ο Λένο και στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε να σκοράρει! Οι επιθέσεις του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο Μασούρας αστόχησε με εξ επαφής κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ! Η Άρσεναλ μετά το αρχικό σοκ, άρχισε να ανεβαίνει και να παίρνει χώρους στο γήπεδο δημιουργώντας ευκαιρίες όμως ο Σα όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα και έσωσε για την ομάδα του. Το ίδιο έκανε και ο Λένο όταν παραλίγο η Άρσεναλ να βάλει… αυτογκολ!Κάπως έτσι το πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες δίχως τέρματα με τους παίκτες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά δυνατά όμως η Άρσεναλ άρχισε πιο γρήγορα να ισορροπεί το ματς. Ο Κώστας Φορτούνης πέρασε στο ματς να δώσει ποιότητα , με τον Μπουχαλάκη να περνά εκτός. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να σκοράρει στο ωραίο φάουλ του Βαλμπουενά στο 74′ με τον Λοβέρα να μπαίνει στη θέση του Μασούρα. Οι ερυθρόλευκοι πίεσαν όμως η κλάση του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έκανε ένα εκπληκτικό κοντρόλ πάνω στη γραμμή, σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Λακαζέτ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ευστοχήσει και να γράψει το 0-1. Τρία λεπτά μετά η Άρσεναλ είχε δοκάρι με τον Μουσταφί με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ με τον αγώνα να ολοκληρώνεται δέκα λεπτά αργότερα δίχως κάποια αξιόλογη φάση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!