ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τον… καθάρισε από το πρώτο δεκάλεπτο!

Μία ακόμη νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς επικράτησε με 4-0!

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο, όταν καν πριν συμπληρωθεί αυτό, ο Ολυμπιακός βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ με 3-0. Σκόρερ των τριών τερμάτων οι Χασάν (τρίτο σερί ματς που σκοράρει) , Ελ Αραμπί και Κώστας Φορτούνης που επέστρεψε στα γκολ μετά τον τραυματισμό του. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε ελεόβκαι στο 24′ και πάλι ο Ελ Αραμπί σκόραρε γράφοντας το σκορ του ημιχρόνου (4-0) , καθώς λίγο πριν βγει αυτό, η μπάλα τον πρόδωσε και δεν του έκανε το χατήρι για χατ τρικ καθώς χτύπησε στο κάθετο δοκάρι!

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς λόγω τόσο του αγώνα με την Άρσεναλ (Πέμπτη) όσο και του αγώνα στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, αντικατέστησε στην ανάπαυλα τον Βαλμπουενά με τον Αβραάμ, με το Γάλλο να έχει προλάβει να δώσει ήδη για ένα ακόμα ματς μία ασίστ. Το ίδιο έκανε και στην περίπτωση του Ελ Αραμπί μόλις 10 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να περνά στο παιχνίδι, ενώ μόλις στο 62′ ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με τον Καφού να μπαίνει στη θέση του Καμαρά, για να πάρει τόσο ο ένας παιχνίδια, όσο και ο άλλος ανάσες! Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα και ο Πανιώνιος απείλησε με κεφαλιά του Ουμάρ Καμαρά η οποία πέρασε λίγο έξω από την εστία του Σα. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Σισέ λίγι πριν το φινάλε μεντον αγώνα να ολοκληρώνεται με 4-0, και τον Ολυμπιακό να ρίχνει πλέον το βάρος στον αγώνα της Πέμπτης με την Άρσεναλ.

Δείτε τα highlights ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!