ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία με παίκτη λιγότερο!

Ισόπαλος ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε με αντίπαλο τη Γουλβς καθώς οι ερυθρόλευκοι παρά το ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο πήραν την ισοπαλία με 1-1.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα , Σεμέδο ,Μπα ,Τσιμίκας, Ομάρ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί, όμως παρά το ότι είχε την κυκλοφορία της μπάλας λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ρούμπε Σεμέδο δέχτηκε απευθείας κόκκινη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά η Γουλβς δεν απείλησε και οι δύο ομάδες πήγαν έτσι στα αποδυτήρια.

Ατην επανάληψη, ο Ολυμπιακός παρά το ότι έπαιζε μς παίκτη λιγότερο κατόρθωσε να προηγηθεί όταν σε μια ωραία πάσα του Καμαρά στον Γκιλιέρμε, ο Βραζιλιάνος πάσαρε στον Ελ Αραμπί ο οποίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να γράψει το 1-0. Η Γουλβς τελικά κατόρθωσε να απαντήσει όταν ύατερα απο φάουλ που έκανε ο Μπουχαλάκης, ο Νέτο που σούταρε, η μπάλα βρήκε πάνω στον Έλληνα αμυντικό που είχε κάνει το φάουλ και κατέληξε στα δίχτυα του Σα γράφοντας το 1-1. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν απείλησαν και το ματς ολοκληρώθηκε δίχως νικητή. Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Φορτούνης και Γκασπάρ ενώ ο Σισέ πέρασε στο πρώτο ημίχρονο στη θέση του Μασούρα ύστερα από την αποβολή του Σεμέδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!