ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Γιαννούλης χτύπησε αντιαθλητικά και τον Ποντένσε! (Video)

Στην Τούμπα για μία ακόμη φορά ζήσαμε τις κινήσεις… καράτε του Γιαννούλη με αντίπαλο και πάλι τον Ολυμπιακό!

Κάποιοι βέβαια έχουν βαπτίσει τον Γιαννούλη, καλύτερο και από τον Τσιμίκα, αλλά εδώ βάπτισαν τον ΠΑΟΚ… δίκαιο πρωταθλητή πέρυσι, σε αυτό θα δυσκολευόντουσαν!

Όταν λοιπόν ο Γιαννούλης αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, ο Ντάνιελ Ποντένσε του μάθαινε… μπαλίτσα. Στα 2 βίντεο που ακολουθούν θα δείτε αρχικά πως ο Ποντένσε ξεφτύλισε με απίθανη τρίπλα τον Γιαννούλη με τον τελευταίο να τον χτυπά εκτός φάσης, πράγμα που φαίνεται πιο καθαρά στο δεύτερο βίντεο (το χτύπημα δηλαδή). Όσον αφορά τον Ποντένσε, μετά από εκείνο το παιχνίδι είχε ανεβάσει στο Ίνσταγκραμ φώτο με τους δυο τους και έγραφε: “Όταν σε αποκαλούν κοντό, δείξτους ότι κανένας δεν είναι πολύ ψηλός” καθώς όπως θα δείτε στο βίντεο ο Γιαννούλης δεν ήταν τόσο ψηλός ώστε να μπορέσει να σταματήσει την τρίπλα του Ποντένσε… Επαναλαμβάνουμε… ο Γιαννούλης… στον Ποντένσε… Στον Ποντένσε που πουλήθηκε τρελά λεφτά στην Γούλβς! Όπως και… μαγκιές … στον Βαλμπουενά… Στον… Βαλμπουενά!

Δείτε:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!