ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O καθένας ό,τι έχει “πετύχει” στη ζωή του ανεβάζει

Με… καθόλου έκπληξη είδαμε τον Πάμπλο Γκαρσία να ανεβάζει ευχές με… μπουνιές για τα γενέθλια (;) του ΠΑΟΚ…

Το σκεφτήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε… “και τι να ανεβάσει ο άνθρωπος;” Τόσες ήττες, τόσες πίκρες… πήρε λίγη χαρά χτυπώντας ύπουλα τον αντίπαλο του.Αυτό πέτυχε σε όλη του την καριέρα κατα βάθος στον ΠΑΟΚ!

Βέβαια ήταν τόσο… “μαγκιά” αυτό που έκανε που το έκανε όταν ο Ντιόγκο ετοιμαζόταν για κεφαλιά… Φυσικά ο Ντιόγκο δεν το άφησε έτσι σε εκείνο το ματς και απάντησε με… 1 μπαλάκι μετά…

Τώρα τελικά ποιος ήταν πιο μάγκας σε εκείνο το παιχνίδι, ο κόσμος είδε. Όμως ειλικρινά τι να ανέβαζε; ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!! Χτυπόσε απλά τους αντιπάλους του και με τον αιώνιο πρωταθλητή του, έβγαζε κόμπλεξ! Από την άλλη βλέπεις για παράδειγμα τον Εστεμπάν Καμπιάσο να γιορτάζει τα γενέθλια του Ολυμπιακού και να ποστάρει 44 πρωταθλήματα και τους πιάνει ένας πόνος!

Άλλωστε ό,τι έχει καταφέρει ο καθλενας στην ζωή του… Άλλος έκανε φιέστες και άλλος έπαιζε ξύλο (συνήθως μόνος του). Δείτε την διαφορά στα ποσταρίσματα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!