ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ούτε παύλες ούτε τελείες, ούτε άνω τέλειες”

Πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη λόγω κορονοϊού από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League στο οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έλαβε μέρος.


Ο ηγέτης του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος ότι η ομάδα του είναι διατεθειμένη να χάσει πράγματα, για την καλύτερη λύση για το ποδόσφαιρο, όμως φυσικά τόνισε πως δεν γίνεται να υπάρξει παύλα στην ανάδειξη πρωταθλητή, κάτι το οποίο τονίζει και η UEFA από την πλευρά της.

Συγεκριμένα ξεκαθάρισε πως:

«Ο Ολυμπιακός δεν θα βάλει το ατομικό συμφέρον του αλλά ποιο είναι το καλύτερο για όλες τις ομάδες ακόμα κ αν χάσει κάτι ο Ολυμπιακός για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλο το ποδόσφαιρο.

Αλλά η οποία λύση πρέπει να είναι καθαρή.

Να έχουμε ανάδειξη πρωταθλητή, ποιος να είναι πρωτος, δεύτερος, τρίτος τεταρτος ακόμα και τελευταιος κλπ. Να τελειώσει με ξεκάθαρο τρόπο το πρωτάθλημα για να μπορεί να ξεκινήσει με ξεκάθαρο τρόπο.

Ούτε παύλες ούτε τελείες, ούτε άνω τέλειες.

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει working group για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαιρου, το οποίο να προτείνει βιώσιμες λύσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!