ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

”Πάτησε” τον Παναθηναϊκό και πήρε το πρωτάθλημα (Video)

Είναι 4 του Απρίλη του 1998 όταν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και τον κέρδισε αγκαλιάζοντας έτσι το δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

Δράστες του 0-2, οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Μαυρογενίδης που καθάρισαν την αναμέτρηση από πολύ νωρίς με τον κόσμο να παίρνει τη σκυτάλη στην εξέδρα σε ένα πάρτυ τίτλου που δύσκολα θα ξεχαστεί.

Βλέπετε μιλάμε για το 1998, τότε που ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρόταν ότι του… έκλεβαν τα πρωταθλήματα… Ήταν βλέπετε το 4ο σερί ματς που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κερδίσει τον Θρύλο… Μάλιστα η διαφορά των δύο ομάδων ήταν στους 3 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός καιγόταν για τη νίκη. Αντί αυτού η διαφορά έφτασε στους 6 και ο Θρύλος αγκάλιασε το πρωτάθλημα λίγο πριν το τέλος εκείνης της σεζόν. Για τον Ολυμπιακό στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι: Ελευθερόπουλος, Καραταϊδης, Ανατολάκης, Αμανατίδης, Μαυρογενίδης, Πασαλής, Πουρσανίδης, Καραπιάλης, Τζόρτζεβιτς, Ίβιτς και Αλεξανδρής ενώ αγωνίστηκαν και οι Γεωργάτος και Μπάντοβιτς.

Πάμε λοιπόν να θυμηθούμε τι έγινε σαν σήμερα το 1998 στο Ολυμπιακό Στάδιο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!