ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H Gazzetta delo Sport αποθεώνει τον αήττητο Ολυμπιακό

Ειδικό αφιέρωμα στον Ολυμπιακό που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα κορυφαία 20 πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως επίσης και τον αρχιτέκτονα Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος κόουτς μίλησε στους Ιταλούς και τόνισε:

Στην Πορτογαλία δεν υπάρχουν πολλά κλαμπ στο κορυφαίο επίπεδο. Πριν από τρία χρόνια γνώρισα τον Καρεμπέ, ο οποίος μου μίλησε για το πρότζεκτ του κλαμπ. Είναι κορυφαία ομάδα, η πρώτη στην Ελλάδα, γνωστή στην Ευρώπη με εκατομμύρια οπαδούς” .

Ο Μαρτίνς τόνισε για τον Ολυμπιακό πως “έχει μεγαλώσει, μπορεί και δουλεύει καλά. Είναι μια μίξη έμπειρων, νέων και φιλόδοξων ανθρώπων, με σωστό χαρακτήρα και πνεύμα, με δίψα για νίκη”.

Ρωτήθηκε για τον Βαλμπουενά και τον αποθέωσε, κάνοντας αναφορά και στον Μπα: “Ο Βαλμπουενά έχει μεγάλη ποιότητα. Τον ήξερα καλά, αλλά δεν περίμενα να θέσει έτσι τον εαυτό του στους νέους. Έχει κάνει φανταστική δουλειά, είναι επαγγελματίας και γενναιόδωρος. Και νέοι παίκτες όπως ο Σενεγαλέζος Ουσεϊνού Μπα, έχει βελτιωθεί τόσο πολύ πνευματικά και τακτικά, που είναι έτοιμος για μεγαλύτερη ομάδα”.

Ο κόουτς αναφέρθηκε στην φετινή παρουσία του Ολυμπιακού απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ: “Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η οικονομική. Το δικό μας μπάτζετ ήταν μακριά από τα δικά τους, αλλά η διαφορά στο γήπεδο δεν φάνηκε ότι είναι το ίδιο μεγάλη, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι στο Μόναχο και την ήττα με 2-0″. 

Για τη ρεβάνς με τη Γουλβς; “Όλα είναι πιθανά με την ομάδα του φίλου μου Νούνο. Το πρώτο παιχνίδι ήταν ισορροπημένο”.

Τέλος ρωτήθηκε για το φλερτ της Λάτσιο με τον Ρούμπεν Σεμέδο καιαπάντησε: “Είναι ισχυρή προσωπικότητα και χαρακτήρας, τρέχει για δύο, ξέρω πώς να αμυνθεί, είναι καλός και στην επίθεση. Με εμένα έχει εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη, με 14 συμμετοχές και τέσσερα γκολ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!