ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Καλώς τα παιδιά… 3-0 (video)

11 Μαΐου 2003… Ριζούπολη… Ο Παναθηναϊκός βολευόταν με τρία αποτελέσματα… Τελικά έφυγε με τρία γκολ! Ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη με δύο τέρματα διαφορά… έβαλε τρία!

Μια από τις πιο αξέχαστες νίκες πετύχαινε σαν σήμερα ο Ολυμπιακός εναντίον του Παναθηναϊκού! Σκόρερ ο Τζιοβάνι και ο Στελάρας ο Γιαννακόπουλος που “χτύπησε” δύο φορές! Οι Πειραιώτες ήταν ασταμάτητοι σε μια καυτή έδρας που είπαμε “καλώς τα παιδιά και… 3-0”.

Ο ΠΑΟ πήγε στη Ριζούπολη για πολλά αποτελέσματα! Τρία για την ακρίβεια! Ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά βολευόταν για να μείνει πρώτος και να πάρει το πρωτάθλημα… Ακόμα και με ισοπαλία… και φυσικά με νίκη, αλλά ο Θρύλος είναι… ΘΡΥΛΟΣ.

Φυσικά οι εφημερίδες (ακόμα και εφημερίδες του Παναθηναϊκού) μιλούσαν για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και τις…. κότες, όπως αποκαλούσαν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ…. Οι οπαδοί τους την επόμενη μέρα πήγαν στην Παιανία όμως μετά από κάποια χρόνια άρχισαν να νιώθουν αδικημένοι!!! (Κοντή μνήμη το λέμε εμείς στο χωριό μου, εσείς;)

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τεράστια νίκη του Θρύλου σαν σήμερα το 2003 που σήμανε το 7ο σερί πρωτάθλημα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!