ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλα μου λίγο για… Μέταλιστ (video)

Με μεγάλη… χαρά διαβάσαμε χθες την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ στην οποία μεταξύ άλλων σε ένα υστερόγραφο έγραφε με ειρωνεία για την υπόθεση Βάλνερ.

Βλέπετε στον ΠΑΟΚ δεν συνηθίζουν να κάνουν ενστάσεις και να προσφεύγουν στο CAS. Ή μήπως όχι;

Επειδή λοιπόν καλό είναι να κουνάς το δάχτυλο όταν είσαι… από πάνω (κάτι που δεν έγινε και δεν θα γίνει ποτέ), ας θυμηθούμε ποια είναι η ομάδα που έπαιξε προκριματικά Champions League , έχασε και τελικά… προκρίθηκε; Ναι, ναι καλά καταλάβατε και ίσως θυμάστε, είναι ο ΠΑΟΚ που το καλοκαίρι του 2013 θέλοντας (από τότε) απεγνωσμένα να μπει (επιτέλους) σε ομίλους Champions League, ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τη Μέταλιστ αλλά τελικά πήρε την πρόκριση στα δικαστήρια του CAS…

Προφανώς και τα θυμούνται αλλά βλέπεις κατάφεραν να… προκριθούν και μετά να (ξανά)αποκλειστούν στην επόμενη φάση από την Σάλκε! Τεράστια πρωτοτυπία αυτή! Να χάνεις στο γήπεδο, να παίζεις μάλιστα 2 αγώνες και να μην κερδίζεις κανέναν και να… προκρίνεσαι και μετά στην επόμενη φάση μέσα στο γήπεδο να ξανά μένεις εκτός…. Δηλαδή σε 4 αγώνες να έχεις μηδέν νίκες αλλά να… προκρίνεσαι! Μην σου τύχει!

Όσον αφορά το άλλο θεϊκό για το… σφιχταγκάλιασμα δύο τίτλων θα επανέλθουμε με νέο άρθρο! Πάμε να δούμε πως ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε… χάνοντας από την Μέταλιστ:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!