ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό που άλλαξε τον Ολυμπιακό σε σχέση με πέρυσι είναι κυρίως ο Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε για τα καλά φέτος στο θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας, εκεί που μόνο αυτός αξίζει να είναι.

Κοιτώ τας το χθεσινό ματς, προσπάθησα να καταλάβω τι άλλαξε τόσο πολύ σε αχέση με πέρυσι. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν χθες στην 11αδα τους ειχαν 7 παίκτες από τους 11 που υπήρχαν και πέρυσι! Καινούργιοι είναι μόνο οι Μπα, Σεμέδο, ο Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί! Σίγουρα ο Σεμέδο ήρθε και έδεσε την άμυνα του Ολυμπιακού όμως το πρόβλημα δεν ήταν τόσο εκεί πέρυσι! Ο Μπα, έχει μοιράσει τα ματς με τον Σισέ ο οποίος είναι περσινός, ο Βαλμπουενά ουσιαστικά είναι όπως πέρυσι ο Φορτούνης, μοιράζει και σκοράρει αλλά ο τέταρτος της παρέας έχει κάνει τη διαφορά! Αυτό που έλειπε κυριώς πέρυσι ήταν κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα! Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης που χάθηκαν άπειρες ευκαιρίες και δεν υπήρχε ο κατάλληλος φορ να το… καρφώσει; Το ματς – αποκλεισμός από τη Λαμία με αμέτρητες επίσης χαμένες ευκαιρίες; Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά τα ματς.

Ο Ολυμπιακός ήθελε ένα παίκτη να μπορεί στη μία επαφή να τη στείλει στα δίχτυα και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήρθε στον Πειραιά γι αυτον ακριβώς το λόγο και το κάνει… υπέροχα! Κανείς δεν ξέρει αν πέρυσι υπήρχε ο Ελ Αραμπί αν το πρωτάθλημα θα κατέληγε στον ΠΑΟΚ, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι φέτος που ο Ολυμπιακός τον έχει, το πρωτάθλημα πηγαίνει σε αυτόν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!