ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δηλώσεις του κυρίου Μαρινάκη (video)

Δηλώσεις στις κάμερες του MEGA και της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό έκανε ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης όπου μίλησε για τον αγώνα, την Γουλβς, τον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα 10 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.

Πάμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί ή διαβάστε τες αναλυτικά κάτω από αυτό στο κείμενο που επίσης ακολουθεί:

«Αυτά τα δέκα χρόνια έχουν περάσει πολύ γρήγορα. Ήταν δύσκολα χρόνια. Βέβαια νιώσαμε πολύ μεγάλες χαρές, σε πολύ μεγάλα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην υψηλότερη θέση στην ιστορία του στην Ευρώπη. Τον αντιμετωπίζουν σαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αυτό ήταν ένα όνειρο δικό μου από την πρώτη στιγμή και είχα πει ότι αυτό που θα ήθελα ήταν να δω τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη και να είναι αυτάρκης. Να μην έχει κανέναν ανάγκη.

Παρόλο που η χώρα μας έχει δοκιμαστεί από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση τα τελευταία δέκα χρόνια πιστεύω ότι τα πήγαμε όσο καλύτερα γίνεται. Αν λάβουμε υπόψη μας τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Πιστεύω ότι θα είμαστε εδώ για τα επόμενα χρόνια που έρχονται για να κάνουμε αυτό που έχουμε πλέον μάθει, να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το παιχνίδι με τη Γουλβς και το όνειρο ενός ευρωπαϊκού τίτλου:

«Από τη στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς ο δρόμος είναι ανοιχτός και αυτή η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά. Το είδαμε στο Καραϊσκάκη ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και με μεγάλο σκορ. Οι παίκτες μας πλέον γνωρίζουν ότι μπορούν να το κάνουν. Δεν πρόκειται πια για υπέρβαση. Είδαν ότι έχουν την δυνατότητα να το πράξουν. Από τη στιγμή που περνάμε τη Γουλβς, τρία παιχνίδια είναι. Είμαι αισιόδοξος και μαζί με μένα είναι αισιόδοξο όλο το team. Άρα λοιπόν συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι ένα ντέρμπι και πάντα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Γιατί κι άλλες φορές που προερχόμασταν από τεράστιες νίκες, όπως θυμίζω μετά το 2-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάσαμε από τον Παναθηναϊκό μέσα στο Καραϊσκάκη. Άρα λοιπόν πάντα πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτή την ομάδα με μεγάλη σοβαρότητα και να είμαστε εκεί για να κερδίσουμε. Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να κερδίζει τον Παναθηναϊκό, έτσι μεγάλωσα κι εγώ είναι κάτι που μου δίνει ιδιαίτερη χαρά. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε πολύ και το κάναμε».

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και την απουσία του κόσμου:

«Το χωρίς κόσμο θα το δούμε, το θεωρώ άδικο αν γίνει. Βλέπουμε τι γίνεται σε εστιατόρια, σε μπαρ και μην επεκταθούμε παραπάνω για το που βλέπουμε κόσμο… Θεωρώ λοιπόν σωστό να δούμε κόσμο στα γήπεδα και στις σουίτες του Καραϊσκάκη. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο πρέπει να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σοβαρός, να κερδίσουμε και να προκριθούμε στον τελικό, ο στόχος είναι να κερδίσουμε και το Κύπελλο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!