ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και είναι ΞΑΝΑ πρωταθλητής Ελλάδας!

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός όπου επικράτησε της ΑΕΚ με 1-2 στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η μονη ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες. Κλασικότερη αυτή του Φορτούνη όταν και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια “έσκασε” στη γραμμή του Τσιντώτα. Τελικά ο Ολυμπιακός βρήλε το γκολ με ποιον άλλον, τον Ελ Αραμπί όταν μετά από σέντρα του Μασούρα ο παίκτης των Πειραιωτών πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο ο Καμαρά ήρθε να κάνει το 0-2 ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Φορτούνη και οι δύο ομάδες λίγο αργότερα κατευθύνθηκαν για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα κάτι που έδωσε χώρο στην ΑΕΚ και τελικά κατόρθωσε να σκοράρει και να μειώσει για την Ένωση σε 1-2 με τον Αραούχο. Οι Πειραιώτες είχαν ήδη χάσει μια πολύ καλή φάση με τον Μασούρα ένω και στο φινάλε πλησίασε το 1-3 με τον Καμαρά και έτσι ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και τελικά ήρθε η νίκη που εξασφάλισε και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!