ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Του έκανε… πλάκα και του έριξε τριάρα!

Το… ντέρμπι των αιωνίων είχε μόνο έναν νικητή, τον Ολυμπιακό που επικράτησε άνετα του Παναθηναϊκού με 3-0!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Φορτούνης, Ελ Αραμπί και Λοβέρα, και κατόρθωσε μόλις στο 5′ να προηγηθεί με 1-0 τον Γκιλιέρμε ύστερα από ασίστ του Λοβέρα. Ο Λοβέρα έδωσε και την ασίστ και στο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών με σκόρερ με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Ελ Αραμπί σε μία φάση όμως που δόθηκε ρεσιτάλ ομαδικότητας καθώς οι μπάλα πέρασε από τα πόδια σχεδόν όλων των Πειραιωτών. Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει μια καλή ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη όμως πάνω στη γραμμή είχε σώσει ο Μπα. Κάπως έτσι βγήκε το πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό να έχει ένα ισχυρό προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός φάνηκε πως έκανε συντήρηση δυνάμεων για τον αγώνα που έρχεται μεσοβδόμαδα με τον ΠΑΟΚ, με τον Παναθηναϊκό έτσι να βρίσκει ευκολότερα ελεύθερους χώρους. Ο Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα στο 61′ αντικατέστησε τους δύο του σκόρερ (Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί) βάζοντας στο παιχνίδι τους Καφού και Χασάν. Στο 71′ ο Μαρτίνς πέρασε και τους Μασούρα και Γκασπάρ στις θέσεις των Ομάρ και Λοβέρα. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μπρούνο καθώς στην 5η αλλαγή των Πειραιωτών αντικατέστησε τον Καμαρά. Ο Ολυμπιακός πάντως δίχως να δυσκολευτεί σκόραρε και για τρίτη φορά αυτή τη φορά με τον Καφού στο 91′ καληνυχτίζοντας ευχάριστα τα… παιδιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!