ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει έτσι όλη αυτήν την φαρσοκωμωδία.

Οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι! Αναμένεται, να κινηθούν νομικά, εναντίον όποιου μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ψήφισε τη Ριζούπολη ως έδρα διεξαγωγής του τελικού, ως δόλια επιλογή του γηπέδου, αφού το γήπεδο δεν έχει καν ελεγχθεί! Το τελευταίο μάλιστα το είπαν μέχρι και οι ίδιοι! Το ίδιο ισχύει και για τον αγωνιστικό χώρο!

Επίσης ο Ολυμπιακός θα κινηθεί νομικά και κατά τη ΕΠΟ, σε περίπτωση τραυματισμού ποδοσφαιριστή στη διάρκεια τελικού! Υπερνθυμίζουμε ότι ο Ολυμπακός αρχές Αυγούστου έχει αγώνα για το Europa League με την Γούλβς.

Τέλοςόταν η πλευρά του Θρύλου, ρώτησε με ποια κριτήρια επιλέχθηκε η Ριζούπολη, ουσιαστική απάντηση δεν δόθηκε, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας που χρησιμοποιούνται και σε πολύ καλύτερη κατάσταση, καθώς το γήπεδο της Ριζούπολης το χρησιμοποιεί ομάδα της Super League 2 και τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε από ομάδα της Super League 1 ήταν τον περασμένο Οκτώβριο!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!