ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε στο μηδέν!

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια είχε σήμερα ο Ολυμπιακός που ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δίχως τέρματα.

Οι ερυθρόλευκοι φάνηκαν ότι δεν ήταν συγκεντρωμένοι στο στόχο και σε συνδιασμό με το κλειστό παιχνίδι του ΠΑΟ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στον ΠΑΟ άνηκε η πρώτη καλή στιγμή με τον Μπουζούκη με τον Ολυμπιακό να απαντά με όμορφη συνεργασία που δεν είχε καλό αποτέλεσμα όπως και το σουτ του Καμαρά.Ο ΠΑΟ έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Μακέντα όμως η κορυφαία φάση του πρώτου ημιχρόνου αλλά και του αγώνα, ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης που το κέρδισε ήταν ο Βαλμπουενά ο οποίος πήρε τη μπάλα αλλά όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ, δεν βρήκε δίχτυα καθώς το έσωσε ο Διούδης.

Το δεύτερο ημίχρονο έμοιαζε σαν μια μικρή αγγαρεία και η είσοδος των αλλαγών δεν βοήθησαν ώστε να μπει κάποιο γκολ με τους Χασάν, Μασούρα, Σισέ , Λοβέρα να παιρνούν στο ματς δίχως τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει πέμπτη αλλαγή και κάπως έτσι να ολοκληρώνεται η αναμέτρηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!