ΜΠΑΣΚΕΤ

Τελικά οι Αγγελόπουλοι… μίλησαν!

Και τι δεν διαβάζαμε τα τελευταία χρόνια.

Ότι δεν βγαίνουν να μιλήσουν , ότι έριξαν λευκή πετσέτα, ότι παρατάνε την ομάδα, ότι, ότι, ότι….

Και δυστυχώς δεν το διαβάσαμε μόνο από τους απέναντι αλλά και από πολλούς δικούς μας που επηρεάστηκαν με τα όσα ήθελαν κάποιοι να περάσουν στον κόσμο του Ολυμπιακού, και τελικά ίσως τα κατάφεραν… Για λίγο!

Από την αρχή σαν σελίδα στηρίξαμε το #mexritelous, και τελικά δικαιωθήκαμε. Δεν δικαιωθήκαμε (όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι όσοι στήριζαν το #mexritelous, με πρώτους τους προέδρους), επειδή ήρθε χθες ο Σλούκας. Δικαιωθήκαμε γιατι βλέπουμε τι πραγματικά γίνετε απέναντι. Τι πραγματικά είναι το ελληνικό μπάσκετ χωρίς Ολυμπιακό στην Α1 και πάει λέγοντας.

Φυσικά οι πρόεδροι μίλησαν! Μίλησαν με πράξεις! Ανανέωσαν αυτούς που έπρεπε, τίμησαν ακόμα δε περισσότερο αυτούς που άξιζαν και επέστρεψαν στην ομάδα τον νέο ηγέτη που πάνω του θα χτιστούν πολλά.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για μεγάλα λόγια, αλλά πρέπει ο κόσμος να την κοιτά μέρα- μέρα. Και χθες ήταν μια μεγάλη μέρα μιας νέας σελίδας…. από τα παλιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!