ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Καθάρισε” και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο!

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2 στα 2 στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού απόψε στο άδειο λόγω… κορονοϊού Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι Πειραιώτες ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος όμως ο εξαιρετικός πορτιέρο του Παναιτωλικού είπε όχι στις προσπάθειες των Πειραιωτών ενώ και τα σουτ των Ελ Αραμπί, Ραντζέλοβιτς και Χολέβας πέρασαν λίγο άουτ. Την απόκρουση όμως του αγώνα την έκανε ο Ζοσέ Σα όπου έσωσε τους Πειραιώτες με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια για το δεύτερο μέρος δίχως τέρματα.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στη μάχη τον Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος κατόρθωσε να λύσει την άμυνα των Αγρινιωτών, βρήκε εκπληκτικά τον Ραντζέλοβιτς και αυτός με τη σειρά του τον Ελ Αραμπί που έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας γράφοντας το 1-0. Οι Πειραιώτες όμως δεν σταμάτησαν εκεί, και αν και απειλήθηκαν, βρήκαν και πάλι δίχτυα αυτή τη φορά με τον Καφού όπου του το σέρβιρε σε άδεια εστία ο Χασάν.
Έτσι οι Πειραιώτες στρέφουν πλέον εξ ολοκλήρου την προσοχή τους στον αγώνα της Τρίτης με την Ομόνοια για τα play offs του Champions League.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!