ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά!

Ολοκληρώθηκε χθες στο Βόλο και τυπικά μια εκπληκτική χρονιά για τον Θρύλο. Χωρίς κανένα ενδοιασμό η φετινή χρονια σε ποιότητα ποδοσφαίρου και σε διάρκεια συγκρίνεται με την ομαδα του 99 και την ομάδα του 2012.  Έχουν  υπάρξει και άλλες χρονιές που η ομάδα απέδωσε πανέμορφο ποδόσφαιρο με παίκτες παγκοσμίου κλάσης στο ρόστερ αλλά σίγουρα αυτές οι 3 σεζόν(99,2012 και 2020) από  την οπτική της διάρκειας και της παραγωγής φάσεων ήταν κάτι το μοναδικό.

Για την εκπληκτική σεζόν που τέλειωσε θα τονίσουμε την ισοπεδωτική υπεροχή στην Ελλάδα έναντι των ανταγωνιστών, οι οποίοι ακούγεται κομματάκι οξύμωρο  αλλά η πανδημία αγωνιστικά τους έσωσε από ιστορικούς διασυρμούς.  Play off σε ένα Καραϊσκάκη με κόσμο τα 3-0 που  έγραψαν τα κοντέρ θα ήταν ιδιαιτέρως τιμητικά. 

Όσον αφορά την Ευρώπη  η χρονιά ήταν εκπληκτική ο Ολυμπιακός έκανε για άλλη μια χρόνια  μοναδικά ματς με την μετέπειτα κάτοχο του Champions League και την Τότεναμ.

Στο Europa συνέχισε με την εκκωφαντική πρόκριση επί της Άρσεναλ παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο μέσα στο Λονδίνο και αν δεν ήταν οι συγκυρίες που ευνόησαν πλήρως την Γουλβς αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά  παίζοντας σε άδειο Καραϊσκάκη καθώς  και  ο απίθανος Πολωνός διαιτητής της ρεβάνς θα είχαμε δει μια επική μονομαχία με την Σεβίλλη που θα την θυμόμασταν για χρόνια.

Κλείνοντας μερικά πραγματάκια για τους εξυγιαντές τους 3 Συμμάχους. 

Την μπάλα που έχει παίξει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και δεν αναφερομαστε μονο  στην φετινή σεζόν  δεν θα την έχετε δει απο τις ομάδες σας στα πιο τρελά σας όνειρα.

Τέλος η φετινή σεζόν θα πρέπει να σας διδάξει εξυγιαντές  ότι ακόμα και αν έχεις απέναντί σου τους πάντες και τα πάντα όπως είχε  ο Ολυμπιακός όταν είσαι καλύτερος σε παίκτες και προπονητικό team δεν σε σταματάει τίποτα παρά μόνο τα δικά σου λάθη όπως πχ ο Ολυμπιακός το 2019  που απο δικά του λάθη και ατυχίες δεν πήρε τον τίτλο. 

Εσείς  αντίθετα εξυγιαντες για χρόνια πιστευάτε οτι οι ομάδες σας δεν παίρνουν τίτλους λόγω του συστήματος.  Τίτλους δεν πήρατε για πολύ απλά πιστεύατε τον κάθε “τσουρουκά άτεχνο” ότι είναι  ποδοσφαιριστής και φυσικά ήσασταν δέκτες απίστευτης επικοινωνιακής μπαρούφας….

Απλά πράγματα… έρχονται  ακόμα και πιο ένδοξες μέρες  για τον Θρύλο… 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!