ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αλλαγές … άλλαξαν το παιχνίδι

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη νέα σεζόν για τη SuperLeague ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-0.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια δίχως τέρματα.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε στο παιχνίδι τους Φορτούνη και Μασούρα, με τους δύο ποδοσφαιριστές λίγα λεπτά αργότερα να βρίσκουν αμφότεροι δίχτυα και το σκορ να γίνετε γρήγορα 2-0.Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός άρχισε να κρατά δυνάμεις και απειλήθηκε μόλις σε μία φάση, αλλά και πάλι αυτός ήταν που σκόραρε, ξανά με τον Μασούρα γράφοντας το τελικό 3-0.

Έτσι λοιπόν οι πρωταθλητές Ελλάδος επικεντρώνονται στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Ομόνοια Λευκωσίας για τα play off του Champions League.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!