ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League ο Θρύλος!

Την πρόκριση του στους ομίλους του Champions league πήρε σήμερα ο Ολυμπιακός μέσα στην Κύπρο καθώς ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα με την Ομόνοια και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως ένα παιχνίδι κέντρου με τον Ολυμπιακό να έχει την κλασικότερη ευκαιρία του αγώνα με τον Ραντζέλοβιτς καθώς το σουτ που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ. Η Ομόνοια δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Σα και κάπως έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 με ενα σκορ που φυσικά βόλευε τον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα πρόκρισης.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση όμως ο Ελ Αραμπί δεν κατάφερε να σκοράρει δύο φορές όταν βρέθηκε σε καίρια θέση παραμένοντας έτσι το 0-0.Δίχτυα δεν βρήκε αργότερα ούτε ο Μασούρας απέναντι στον εκπληκτικό για ένα ακόμη ματς Φαμπιάνο, που έσωσε σε τετ-α-τετ. “Οχι” είπε και σε μακρινό σουτ του Εμβιλά όταν η μπάλα κόντραρε σε συμπαίκτη του με τους ερυθρόλευκους να μην καταφέρνουν να τον νικήσουν, όμως να πανηγυρίζουν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League για μία ακόμη σεζόν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!