ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο βήμα για τα αστέρια… έγινε!

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Champions League είναι ο Ολυμπιακός καθώς οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-0 της Ομόνοιας Λευκωσίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την πλήρη έλεγχο του αγώνα καθώς πέρα από την κατοχή, είχε και τις δύο κλασικότερες ευκαιρίες του πρώτου 45λέπτου αρχικά με την κεφαλιά του Χασάν και μετέπειτα με το σουτ του Φορτούνη, δίχως όμως το γκολ να έρχεται και έτσι οι δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια δίχως γκολ.

Στην επανάληψη ο Πέδρο Μαρτίνς φόρτωσε την επίθεση του καθώς πέρασε τον Ελ Αραμπί στη θέση του Φορτούνη και τον Ραντζέλοβιτς στη θέση του Μασούρα. Ο Ολυμπιακός απέκτησε ταχύτητα και κάπως έτσι ο Ραντζέλοβιτς κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βαλμπουενά γράφοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι απείλησαν δύο φορές με τον Ελ Αραμπί αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και παρέμεινε το 1-0. Ό,τι όμως δεν έγινε στις δύο αυτές περιπτώσεις, συνέβει στις καθυατερήσεις του αγώνα όταν ο Ελ Αραμπί με τρομερή ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής έγραψε το τελικό 2-0!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!