ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στο… μέλλον!

☑️ Ο Βασιλιάς της διάβολο εβδομάδας είναι εδώ… Ο Ολυμπιακός τρέφεται από τέτοιες εβδομάδες από καταβολής του νέου φορμάτ της Ευρωλίγκας.
☑️Είχαμε τονίσει στο προηγούμενο κείμενο μας, πριν λίγες ώρες,ότι το σημερινό ματς θα είναι πιο δύσκολο απ’ το αντίστοιχο με την Αρμάνι. Καμία ομάδα δεν θέλει να τελειώνει τα back to back παιχνίδια μέσα σε λίγες ώρες με δύο ήττες στην πλάτη.
☑️ Άρον Χάρισον. Τα είπαμε. Ο απόφοιτος του κολλεγίου του Κεντάκι, έχει το σουτ και πρέπει το επιχειρεί όταν νιώθει καλά.
Σήμερα τράβηξε τη μπόμπα απ τα 9 μέτρα και ξάπλωσε στο καναβάτσο την αξιόμαχη ομάδα του Ισραήλ.
☑️ Σήμερα δεν βγήκε το ματς σε κάποια από τα παιδιά όπως ο Σλούκας και ο ΜακΚισικ που βρέθηκαν σε χαμηλότερη… πτήση. Όμως βγήκαν μπροστά ο Χάρισον ο Μαρντινς και φυσικά ο φοβερός και τρομερός Βασίλης Σπανούλης.
☑️ Αλήθεια να ρωτήσουμε τους αντικειμενικούς .. πόσα λεπτά συμμετοχής είχε σήμερα ο kill Bill ?
☑️ Σήμερα η ειδική αναφορά μας θα γίνει στον Σάσα. Δεν έπαιξε τα πολλά λεπτά. Αλλά ήταν αυτό που λέμε value for money…
Επιδραστικος και στις δύο πλευρές του παρκέ. Καταλυτικός στα τελευταία λεπτά.
Όσο θα είναι το ίδιο σκληρός στην άμυνα και θα δίνει τις μάχες του στα ριμπάουντ θα είναι παράγοντας του παιχνιδιού για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
☑️ Καταπληκτική διαχείριση και τον δύο σερί αγώνων από τον coach B.
Άψογη προετοιμασία και αγωνιστικά και πνευματικά. Κατανομή ρόλων και χρόνων σχεδόν αψεγάδιαστη. Του αξίζει ένα μπράβο. Προχωράμε…
☑️ Κλείνοντας θέλουμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά πόσο χαρά και δικαίωση μας δίνει η εικόνα των πανηγυρισμών στο φινάλε σε αντιστοιχία με τα τραγελαφικά και κωμικοτραγικά πράγματα που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην τρομερή μας basket league..
Απ’ την μία εικόνα που σου βγάζει υγεία πάθος οικογενειακό κλίμα και απ’ την άλλη μια σκέτη φαρσοκωμωδία σε απόλυτη αποσύνθεση…
Καλή ταλαιπωρία να έχετε λεβέντες…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!