ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εντολή Πρωθυπουργού ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα!

Αλλαγή δεδομένων με δυσάρεστες τελικές αποφάσεις για τον κόσμο του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα, τη μη παρουσία κόσμου στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού και μεθαυριανό του ΠΑΟΚ, παρά τη χθεσινή ανακοίνωση!

Σήμερα λοιπόν το πρωίαποφασίστηκε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ανακληθεί η απόφαση για την επιστρφή του κόσμου τα γήπεδα τη στιγμή που ήταν έτοιμη η διάθεση των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός – Μαρσέιγ.

Η ανακοίνωση:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!