ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και… μοναξιά στην κορυφή!

Ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Κλεάνθης Βικελίδης με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Μπουχαλάκη που πέτυχε δύο τέρματα!

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και πήρε δίκαια το προβάδισμα με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Οι ερυθρόλευκοι είχαν προεισοποιήσει με σουτ των Ελ Αραμπί και Φορτούνη, όμως το γκολ τελικά το έβαλε ο Μπουχαλάκης ύστερα από φάουλ του Φορτούνη και προβολή του Μπούχα, λίγο πριν τη γραμμή .
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πέτυχε νωρίς το 0-2 με σκόρερ και πάλι τον Έλληνα μέσο , όταν ύστερα από ασίστ του Φορτούνη ο Μπουχαλάκης με πανέμορφο σουτ διπλασία τα τέρματά του και τα τέρματα της ομάδας του. Ο Άρης δεν το έβαλε κάτω και τελικά στο 74′ ο Σίλβα έκανε το γύρισμα και ο Μπερτόλγιο βάζοντας το πόδι του έγραψε το 1-2. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός ανέβηκε δίχως όμως κάποια αξιόλογη φάση , με την ενέργεια του Βουρσάι να μπαίνει στα highlights καθώς άδειασε 4 παίκτες! Πλέον την προσοχή του την στρέφει στον αγώνα για το Champions League με αντίπαλο εκτός έδρας με την Μαρσέιγ.

Δείτε τα highlights του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!