ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκησε Παναθηναϊκό και απουσίες!

Με το μυαλό στην Σίτυ ήταν ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος αφού είχε κάνει τη δουλεια του από το πρώτο και πήρε τη νίκη με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Ολυμπιακός όπου πλησίασε ουκ ολίγες φορές στο γκολ. Τελικά αυτό ήρθε με εκπληκτικό σουτ του Φορτούνη στο “Γάμα” της εστίας του Φορτούνη ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ραφίνια. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να απειλεί πμως δεύτερο γκολ δεν ήρθε και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 1-0.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς πιο βελτιωμένος και απείλησε με τον Χατζηγιοβάνη με τον Σα να τον σταματά. Ο Ραντζέλοβιτς δεν βρήκε δίχτυα στο σουτ που επειχήρησε και ο Σουντανί στη συνέχεια πέρασε στη θέση του . Η μεγαλύτερη φάση άνηκε όμως στον Παναθηναϊκό με τον Μακέντα όταν και αστόχησε από τη μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Οι πράσινοι πίεσαν ψηλά με τον Ολυμπιακό να χάνει μια καλή ευκαιρία στην κόντρα με τον Ανδρούτσο που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ η τελευταία φάση της αναμέτρησης μπορεί να άνηκε στον Παναθηναϊκό όλως ήταν από θέση οφσαίντ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!