ΜΠΑΣΚΕΤ

Την “καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο!

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ολυμπιακό καθώς μετά τη νίκη στη Ρωσία και στην έδρα της Ζενίτ, νίκησαν οι Πειραιώτες απόψε την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά την αναμέτρηση και έκανε ένα υπερβολικά… κακό πρώτο ημίχρονο! Ήταν τόσο κακός που η Άλμπα έφτασε στο σημείο να προηγείται μέχρι και 15 πόντους! Λίγο πριν βγεί το δεύτερο δεκάλεπτο και κλείσει το πρώτο μέρος κατάφερε (ο Ολυμπιακός) κάπως να μειώσει και τελικά να κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο μείον 11.

Η αντεπίθεση ξεκίνησε στο τρίτο δεκάλεπτο με πρωταγωνιστή τον Μακ Κίσικ και τον Ζαν Σαρλς που από τους μηδέν πόντους του πρώτο ημιχρόνου έφτασε τους 10 στην τρίτη περίοδο. Σε αυτό συνετέλεσαν και οι ασίστ του ΜακΚίσικ αλλά και τα τρίποντα στο φινάλε του Σπανούλη που όχι απλά γύρισαν το ματς αλλά έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο συν 7!

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Άλμπα μείωσε αρχικά στον πόντο όμως ο Σλούκας έλυσε τον γόρδιο δεσμό και μαζι με τους συμπαίκτες του έφτασαν στο +11. Τελικά ο Ολυμπιακός χάρη και στα καθοριστικά τρίποντα του Βεζένκοφ επικράτησαν με 75-71 συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα μετά από αυτό στην Αγία Πετρούπολη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!