ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησε το 2020 με πεντάρα!

Την νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 5-1 της ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι για το 2020.

Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν σχετικά γρήγορα γκολ με τον Σουντανί ο οποίος σκόραρε για μία ακόμη φορά μετά το γκολ της προηγούμενης Κυριακής με αντίπαλο τη Λαμία. Η ΑΕΛ αντέδρασε και ο Ηλιάδης σούταρε αλλά ο Σα έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση όμως αυτού, ο Πινακάς με κεφαλιά σε φάση διαρκείας έγραψε το 1-1. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακίς βρήκε απάντηση και με ασίστ του Φορτούνη, ο πρώτος σκόρερ της Super League, Ελ Αραμπι έγραψε το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι καλύτερος και βρήκε και τρίτο γκολ με τον Μασούρα μετά από ασίστ του Μπρούμα που είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ των πρωταθλητών! Ο Ολυμπιακός και ο Μπρούμα όμως δεν σταματησαν εκεί και ο τελευταίος έγραψε σε τετατετ το 4-1, δείγμα της εξαιρετικής του εμφάνισης σήμερα! Στο 84′ ο Μπρούμα σέντραρε ο Μιχαήλ έβαλε την κόντρα και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Δοκάρι είχε και ο Μασούρας λίγο μετά όμως το πέμπτο και τελευταίο γκολ για τους Πειραιώτες έγραψε και πάλι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ελ Αραμπί γράφοντας το τελικό 5-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!