ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όταν ο Ριβάλντο πανηγύρισε το γκολ του, με τη φανέλα του Τζιοβάνι (Video)

Πριν μια βδομάδα η Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε με την Μαγιόρκα και ο Σουάρες πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τακουνάκι!

Στο μυαλό μας αμέσως ήρθε το ότι αυτό το ματς θα μείνει για πάντα στην ιστορία χάρη στο γκολ αυτό. Κάθε ματς όμως λίγο πολύ έχει τη δική του ιστορία έτσι και εμείς θυμηθήκαμε ένα παιχνίδι που έμεινε στην ιστορία το 1999, για την Μπαρτσελόνα, όχι για το εντυπωσιακό του τέρματος που επιτεύχθηκε αλλά για τον τρόπο πανηγυρισμού.

Συγκεκριμένα το τελευταίο εξάμηνο του Ζιοβάνι στη Μπαρτσελόνα υπήρξε πολύ δύσκολο. Ο Λουίς Βαν Γκααλ τον είχε παραγκονισμένο και την παραμονή του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ, ο Ριβάλντο ζήτησε από τον Ζιοβάνι μια φανέλα του. Ο Ζίο του την έδωσε, νομίζοντας ότι κάπου θα ήθελε να την χαρίσει. Τη μέρα του ντέρμπι, ο Ζίο που βρισκόταν και πάλι εκτός αποστολής, παρακολουθούσε το παιχνίδι στο σπίτι του από την τηλεόραση.

Όταν ο Ριβάλντο όμως άνοιξε το σκορ, έβγαλε τη φανέλα του και από κάτω εμφανίστηκε η φανέλα του Ζιοβάνι, την οποία ο Ρίμπο έδειξε στις κερκίδες! Ήταν μια πράξη στήριξης στον συμπαίκτη του, φίλο του και συμπατριώτη του! Φυσικά ο Φαν Χάαλ δε το άφησε έτσι, τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις, θεωρώντας ότι ήταν ο Ζιοβάνι εκείνος που είχε δώσει την ιδέα στον Ριβάλντο, πράγμα φυσικά που δεν ίσχυε.

Δείτε το περιστατικό με τον πανηγυρισμό στο πατακάτω βίντεο με τα highlights τπυ αγώνα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!