ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σφαγή στο Βελοντρόμ! VAR – Ολυμπιακός 2-1!

Με τρομερά παράπονα απο τη διαιτησία που τον έβαλαν σε μπελάδες γυρίζει από τη Μασσαλία ο Ολυμπιακός που με 2 πέναλτι μέσω VAR ηττήθηκε από την Μαρσέιγ!

Οι ερυθρόλευκοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με τον Καμαρά ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Βρουσάι. Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν… Η Μαρσέιγ σκόραρε και μάλιστα 2 φορές από την άσπρη βούλα. Στην πρώτη περίπτωση ήταν σε μαρκάρισμα του Σισέ που ο Μανθάνο (διαιτητής της αναμέτρησης) , δεν έδωσε τίποτα αλλά τον κάλεσε το VAR και έδειξε πέναλτι, με τον Παγιέτ να το εκτελεί και να σκοράρει. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ραφίνια έκανε χέρι οριακά εκτός περιοχής, όμως από το VAR του είπαν να καταλογήσει πέναλτι, με τον Παγιέτ να βρίσκει πάλι δίχτυα. Είναι αν μη τι άλλο μια φάση που προκάλεσε καθώς ο Ολυμπιακός σε περίπτωση ισοπαλίας θα κλείδωνε την τρίτη θέση, ενώ τώρα όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!