ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς του Ε.Σ.Υ. και το σύστημα Υγείας”

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των 12 νέων κλινών Μ.Ε.Θ στο Νοσοκομείο Νίκαιας, δωρεά των E. Μαρινάκη, Α. Φράγκου και ΙΟΝ Α.Ε και ο ηγέτης του Θρύλου τόνισε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς του Ε.Σ.Υ. και το σύστημα Υγείας. Εγώ το βίωσα, κιόλας, από τους πρώτους το Μάρτιο με κοροναϊό και η ανταπόκριση από το σύστημα Υγείας ήταν συγκλονιστική. Μου δίνεται η ευκαιρία για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όλους εσάς, που δίνετε μία υπερπροσπάθεια αυτή τη στιγμή. Από τη δική μας πλευρά, θεωρώ ότι ήταν υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε σε αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτές οι 12 κλίνες είναι υπερσύγχρονες, ο εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος και ο χρόνος που παραδόθηκαν ήταν το πιο σημαντικό για εμάς, τη στιγμή που η χώρα, ο τόπος το έχει ανάγκη. Πιστεύω πολύ σύντομα να βγούμε όλοι μαζί δυνατοί από αυτή την πανδημία.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!