ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα συνεχίσει στην Ευρώπη, όπως πέρυσι και πρόπερσι και…όπως πάντα! (Videos)

O Ολυμπιακός μπορεί χθες να τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αισχρή διαιτησία που συνάντησε στο Βελοντρόμ όμως η τύχη είναι πλέον αποκλειστικά και μόνο στα χέρια του!

Οι ερυθρόλευκοι με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο τους το έχουν δει για τα καλά το έργο τις τελευταίες αγωνιστικές στη φάση των ομίλων όπου και τα δύο προηγούμενα χρόνια ήθελαν μόνο νίκη για πρόκριση!

Έτσι και φέτος, ο Ολυμπιακός με νίκη θα συνεχίσει και το 2021 στην Ευρώπη. Φυσικά μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ήττα καθώς αν χάσει η Μαρσέιγ από την (αδιάφορη όμως) Μάντσεστερ Σίτυ, τότε προκρίνεται ακόμα και με ήττα, αλλά οι Πειραιώτες θα πάνε μόνο για τη νίκη για να είναι 1005 σίγουροι! Το έργο ο Μαρτίνς το έχει ξαναδεί! Το είδε το 2018 όταν τελευταία αγωνιστική έπρεπε να κερδίσει την Μίλαν με δύο γκολ διαφορά και τελικά την κέρδισε με 3-1. Το έργο επαναλήφθηκε και πέρυσι όταν έπρεπε την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και τελικά τα κατάφερε! Φέτος υπάρχουν δύο σημαντικές διαφορές! Ένα (ίσως) θετικό και ένα αρνητικό. Το (ίσως) θετικό είναι ότι η Πόρτο είναι βαθμολογικά αδιάφορη καθώς δεν κυνηγάει την πρώτη θέση. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη συνέχεια στο Champions League και δεν μπορεί να πάρει την πρώτη θέση. Λέμε ίσως είναι θετικό, γιατί σίγουρα θα κάνει ένα μίνι ροτέισον, αλλά σαφώς θα είναι πολύ πιο μικρό από το αντίστοιχο που θα κάνει η Σίτυ, που αγωνίζεται σε ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, στον αγώνα με την Μαρσέιγ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Ολυμπιακός είχε ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του… Τον κόσμο του, όπου δυστυχώς η ώθηση που του δίνει, λείπει… και μάλιστα αισθητά. Πρόκειται για μια ομάδα που της λύνονται τα πόδια με τις ιαχές των οπαδών της και δυστυχώς θα τους στερηθεί.

Το έργο όμως είπαμε… το έχουμε ξαναδεί… Το ματς, είναι ματς ”must win” , και ο Θρύλος θα το καταφέρει, όπως το έκανε και στις δύο πιο κάτω περιπτώσεις. Πάμε να τις θυμηθούμε; Δείτε τα δύο βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!