ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε πρώτος στο +10 από τον ΠΑΟΚ

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Βρουσάι καιΕλ Αραμπί. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε πολύ νωρίς όμως η μπάλα πήγε ψηλά άουτ. Ο Θρύλος απάντησε με τεράστια τριπλή ευκαιρία όταν ο Πασχαλάκης έσωσε αρχικά το σουτ του Εμβιλά, με τον ίδιο παίκτη ατην επαναφορά να τη στέλνει στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Καμαρά να τη στέλνει και αυτός στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος έχασε καλές φάσεις όπως το φάουλ του Φορτούνη που έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στα αξιοσημείωτα ήταν τα δύο φάουλ με τους αγκώνες που έκανε ο Κρμέντσικ, όμως ο διαιτητής έδωσε μόνο στη μία από τις δύο περιπτώσεις την κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για τον Ολυμπιακό καθώς ο ΠΑΟΚ με τον Ίνγκανσον προηγήθηκε ύστερα από απόκρουση του Σα σε κεφαλιά του Ουάρντα σε μια πολύ οριακή φάση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν επηρεασμένοι από αυτήν την εξέλιξη και δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα όμως το γκολ ήρθε. Σκόρερ ο Μπα ύστερα από πολύ ωραίο κόρνερ του Φορτούνη όπου γράφτηκε έτσι το τελικό 1-1 , αφού στις καθυστερήσεις ο Τζόλης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι δίχως να μπορέσει έτσι να παραβιάσει την εστία του Σα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!