ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλώς τα παιδιά… 3-0!

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2021 ο Ολυμπιακός καθώς κέρδισε την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς κάτι που φάνηκε με το καλημέρα καθώς πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 13′ ο Εμβιλά σέντραρε και ο τεράστιος Γιουσέφ Ελ Αραμπί με καφαλιά έκανε το 1-0 πολύ νωρίς. Είχε προηγηθεί μια τεράστια χαμένη ευκαιρία από τον ίδιο παίκτη, όμως ο Μαροκινός δεν συγχώρεσε αργότερα. Η εστία του Ολυμπιακού δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, κάτι που συνέβει στο δεύτερο όταν σε διπλή φάση ο Μάνταλος δεν κατάφερε να σκοράρει. Αρχικά έστειλε τη μπάλα πάνω στον Σα και στη συνέχεια στο κάθετο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ολυμπιακός τιμώρησε την ΑΕΚ και πάλι με τον Ελ Αραμπί όπου σε φάση διαρκείας πέτυχε το δεύτερο σημερινό του γκολ και 13ο στο πρωτάθλημα, γράφοντας το 2-0.

Στον αγωνιστικό χώρο μάλιστα είχε περάσει και ο Βαλμπουενά που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, παίρνοντας τη θέση του Μπρούμα που για ένα ακόμα ματς εδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Στη συνέχεια πέρασαν αρχικά και οι Ραντζέλοβιτς και Μπουχαλάκης στις θέσεις των Φορτούνη και Βρουσάι. Ο Ολυμπιακός φιλούσε το κερασάκι στην τούρτα για το φινάλε όπου ο Βαλμπουενά κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε και έγραψε το 3-0. Δείτε λοιπόν πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ενώ μπορείτε να δείτε τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!