ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με τεσσάρα μέσα στην Τρίπολη!

Νικηφόρα πέρασε και από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός όπου επικράτησε του Αστέρα με 0-4.

Οι Πειραιώτες για ένα ακόμη ματς έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας βελτιωμένοι και καθαρίζοντας τον αγώνα από το πρώτο μέρος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγήθηκαν με τον Σεμέδο με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Βαλμπουενά. Μόλις πέντε λεπτά μετά ο Θρύλος διπλασίασε τα τερματά του με εκπληκτικό γκολ του Καμαρά με άπιαστο μονοκόματο σουτ εκτός περιοχής ύστερα πάλι από κόρνερ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε λοιπόν με 0-2 για να επανέλθουν και πάλι οι ομάδες για το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Φορτούνη ύστερα από εκπληκτική εκτέλεση Φάουλ! Στα αξιοσημεώτα είναι ότι στο 85′ ο Ρέαμπτσιουκ έκανε ντεμπούτο περνόντας στο παιχνίδι στη θέση του Χολέβας και ένα λεπτό αργότερα ο Ολυμπιακός πέτυχε το τέταρτο και τελευταίο γκολ με τον Μπρούμα ύστερα από ασίστ του Καμαρά, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο του φετινό και 40ο του Ολυμπιακού!
Θα ακολουθήσουν τα highlights!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!