ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη μέσα στο Αγρίνιο και τώρα… Τούμπα!

Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Παναιτωλικού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν είχαν εύκολο έργο καθώς ο Παναιτωλικός του έβαλε δύσκολα, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Για να φτάσουμε ως εκεί ο Θρύλος είχε προηγηθεί μόλις στο 4′ με τον Φορτούνη ύστερα από ασίστ του Ντρέγκερ όπου με το σκορ αυτό έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έκανε ότι και ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος. Πέτυχε νωρίς γκολ κάνοντας το 1-1. Παρόλα αυτά οι Πειραιώτες χάρη στην σπουδαία ποιότητα αρχικά του Βαλμπουενά που έδωσε εκπληκτική ασίστ και του Ελ Αραμπί που έκανε τη… δουλίτσα του ο δείκτης του σκορ άλλαξε και ο Ολυμπιακός πήρε και πάλι προβάδισμα. Λίγο νωρίτερα ο ΕμΒιλά είχε χάσει μια σπουδαία φάση, ενώ στα αξιοσημείωτα της σημερινής νίκης με 1-2,ήταν το ντεμπούτο ως βασικός του Ρέαμπτσιουκ που έδειξε καλά στοιχεία και του Χασάν που έστω και για 1 λεπτό μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ελ Αραμπί. Ακολουθεί ο εξ αναβολής αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Τουμπα την Τετάρτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!