ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκορ πρόκρισης μέσα στο Αγρίνιο!

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μεγάλο σε έκταση σκορ που θα είναι απίθανο να μην του δώσει την πρόκριση από το πρώτο ματς καθώς επικράτησε με 0-3 του Παναιτωλικού.

Με πολλές αλλαγές λοιπόν, παρέταξε την ομάδα του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα του Αγρινίου για το κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα ο πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους Κρίστινσον, Χολέμπας,  Σισέ,  Παπαδόπουλος,  Ανδρούτσος,Μπουχαλάκης, Πέπε, Μπρούμα, Σίλβα, Βρουσάι και Χασάν για την αρχική ενδεκάδα με τον Μπρούμα να είναι ο παίκτης που βρήκε πρώτος δίχτυα ύστερα από ωραία ασίστ του Βρουσάι και άψογο τελείωμα του. Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ούτε στη συνέχεια παρά το ότι το παιχνίδι άνοιξε και τελικά ήταν αυτός που έκανε το 0-2 με σκόρερ τον Βρουσάι σε φάση διαρκείας. Ο Αμδρούτσος σέντραρε, ο Χασάν έπιασε ωραίο γυριστο σουτ, όμως ο τερματοφυλακας του Ατρομήτου είπε όχι, αλλά στην επαναφορά ο Βρουσάι έκανε το 0-2, έχοντας έτσι συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί και με τον Σισέ με κεφαλιά έγραψαν το τελικό 0-3, σκορ πρόκρισης για τους 8 της διοργάνωσης..

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!