ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη, όπου σήμερα 19.30) θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Έφες, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Την αποστολή δεν ακολούθησαν ο Κώστας Παπανικολάου και ο τραυματίας, Άαρον Χάρισον. Αντίθετα, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα τόνισε για την ΕΦΕΣ ότι «Είναι μια ομάδα γεμάτη και την περιφέρεια και στην front line και αυτή την περίοδο παίζει πολύ καλά», ενώ όταν ρωτήθηκε για την απουσία του Άαρον Χάρισον, είπε: «Δεν μπορείς κάθε φορά να επικαλείσαι δικαιολογίες. Σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν απουσίες. Ο Παπανικολάου σημαντική απώλεια για εμάς και είναι καιρό έξω. Η απουσία του προσπαθεί να καλυφθεί εκ των έσω. Ο Χάρισον είναι ένας ακόμη παίκτης που θα μπορούσε να παίξει σε αυτή τη θέση, οπότε πρέπει να κάνουμε κάποια τρικ, είτε να παίξουμε με τρία γκαρντ, είτε με τον Βεζένκοφ στο ‘3’”.

Η αποψινή αναμέτρηση θα έχει ως ώρα έναρξης τις 19:30 και τηλεοπτικά θα προβληθεί από τη δορυφορική πλατφόρμα της NOVA και συγκεκριμένα το Novasports 1 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!