ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ

Eπιστροφή στην Euroleague απόψε για την ομάδα του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, θα υποδεχθεί σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ΤΣΣΚΑ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, με στόχο να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ΤΣΣΚΑ προέρχονται από ήττες με τις δύο ομάδες να έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά και την επιστροφή του Βεζένκοφ. Πέρα απο τον Κώστα Παπανικολάου , ο Μάρτιν είναι αυτός που θα είναι εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, το κενό βέβαια του οποίου καλύφθηκε από τον Κώστα Κουφό, που χθες είχε γενέθλια και έκελισε τα 32 του χρόνια.

Η αποψινή αναμέτρηση λοιπόν παρά το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή ώρας (λόγω του ότι παίζει περίπου την ίδια ώρα και η ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο —ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ-) θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από τα κανάλια novasports και συγκεκριμένα το Novasports 2 HD.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!