ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα νίκη, νέα τριάρα!

Μία ακόμη νίκη πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός και πάλι με το αγαπημένο του φέτος, 3-0. Μία νίκη αφιερωμένη στα αδέρφια μας της ΘΥΡΑ 7.

Οι Πειραιώτες δεν… ίδρωσαν ιδιαίτερα αφού από νωρίς έδειξαν ποιος θα είναι το αφεντικό στην αναμέτρηση, καθώς πολύ νωρίς άνοιξαν το σκορ με τομ Εμβιλά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας μάλιστα διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Μασούρα ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Βαλμπουενά ενώ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Ελ Αραμπί, που ορθρά ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση VAR. Ομως ο Ολυμπιακός και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, δίκαια διαμαρτυρόταν για πεναλτι που δεν δόθηκε στον Μασούρα, παρά και τη χρήση VAR.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έκανε τρία τα τέρματα του με τον Ελ Αραμπί και κάπου εκεί έλαβε τέλος η σεμνή… τελετη. Λίγο αργότερα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού καθώς πέρασε στη θέση του Μπα. Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κάνει τέσσερα τα τέρματα του καθώς ο Τιάγκο Σίλβα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Κώστας Φορτούνης αστόχησε από την άσπρη βούλα στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι με τον αγώνα στη συνέχεια να ολοκληρώνεται δίχως κάποια άλλη ιδιαίτερη στιγμή για τις δύο ομάδες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!