ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάτησε την Αϊντχόφεν ο Θρύλος!

Το σημαντικό βήμα για τους 16 του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Αϊντχόφεν με 4-2.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό για τον μέσο θεατή καθώς σε αυτό είδαμε 5 γκολ. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Σα, Λαλά, Μπα, Σωκράτη, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί, με τον Ματιέ Βαπουενά νωρίς νωρίς να δίνει την ασίστ στον Μπουχαλάκη ο οποίος με το κεφάλι άνοιξε το σκορ. Δυστυχώς η χαρά των Πειραιωτών δεν κράτησε πολύ καθώς η Αϊντχόβεν ισοφάρισε μετά από 3 λεπτά όταν το σουτ του Ζαχάβι βρήκε πάνω ατον Παπασταθόπουλο και άλλαξε πορεία η μπάλα ξεγελώντας τον Σα. Ο Ολυμπιακός όμως κατόρθωσε να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Εμβιλά με εξαιρετικό σκαστό μονοκόματο σουτ του Εμβιλά έξω από την περιοχή, όμως και πάλι η Αϊντχόβεν με κεφαλιά του Ζαχάβι απάντησε αμέσως. Και όμως τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαν τελειώσει εκεί καθώς ο Ελ Αραμπί στις καθυστερήσεις έκλεψε τη μπάλα και περνώντας και τον τερματοφύλακα έκανε το 3-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και η Αϊντχόβεν είχε δοκάρι νωρίς νωρίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαχάβι. Ο Μαρτίνς ανακάτεψε την τράπουλα του και λίγο πριν το τέλος έκανε… τριπλή αλλαγή (μπήκαν οι Ανδρούτσος, Βρουσάι και Χασάν) έχοντας ήδη ρίξει στο ματς νωρίτερα τους Φορτούνη και Μασούρα με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 4-2 με ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής που ήταν το τελικό σκορ δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα για τη ρεβάνς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!