ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μυαλό του ήταν στην Αϊντχόβεν

Ο Ολυμπιακός έχοντας, όπως αποδείχθηκε το μυαλό του στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Αϊντχόβεν ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν νωρίς (μόλις στο 6′) με τον Μαουρίτσιο ύστερα από σέντρα του Σανκαρέ. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν τον έλεγχο του αγώνα αλλά το γκολ δεν ήρθε. Χασάν και Βρουσάι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος όμως το γκολ δεν ήρθε ούτε εκεί και έτσι το πλήρωσε στο 73′ όταν και ο ΠΑΟ έκανε το 2-0 ύστερα από τραγικό λάθος του Σα. Εκεί ο Ολυμπιακός ανέβασε κι άλλο ταχύτητα και ότι δεν πέτυχε ο Ανδρούτσος το πέτυχε ο Ελ Αραμπί. Στη συνέχεια ο Μασούρας έχασε μόνος του την ευκαιρία να κάνει το 2-2, και κάπως έτσι τελικά το σκορ έμεινε υπερ του ΠΑΟ σταματώντας το αήττητο του Ολυμπιακού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!